Hondenverzekering

 

Als je over een hondenverzekering na zit te denken, is het verstandig om te weten dat naast de traditionele dierenverzekeraars er ook een aantal nieuwe spelers op de markt zijn te vinden.

Wanneer je hond onverhoopt ziek geworden , dan wil je uiteraard altijd de beste behandeling voor je hond bij een dierenarts of kliniek. Het zijn behandelingen die flink in de kosten kunnen oplopen. En op dat moment komt de vergoeding van de verzekeringsmaatschappij zeker goed van pas.

Net als bij mensen komen er voor honden steeds meer behandelmethoden. Dat is natuurlijk goed nieuws, maar het heeft ook een prijskaartje. Als je met je hond voor een gewoon consult of vaccinatie naar de dierenarts gaat vallen de kosten nog wel mee.

Maar bijvoorbeeld de kosten van sterilisatie van een hond zijn al gauw een paar honder euro. Ook als je hond in de kliniek moet worden opgenomen voor een behandeling of een operatie, lopen de dierenartskosten al snel op tot 1.500 euro of meer.

Welke moet je kiezen en is de beste hondenverzekering ook altijd de duurste?

De beste hondenverzekering is niet altijd de duurste. Dat ontdek je door hier alle hondenverzekeringen te vergelijken. Een hondenverzekering vergelijken we vooral op wat er vergoed wordt.

Wil je vergelijken of specifieke behandelingen zijn meeverzekerd in de hondenverzekering? Vink dan op de vergelijkingspagina de behandeling aan die je belangrijk vindt. Dan zie je meteen welke hondenverzekering geschikt is.